Во време на карантин предизвикан од падемијата поради коронавирусот, најбризот човек на светот, легендарниот Усеин Болт објави фотографија на Твитер со која не потсети на неговата големина и успеси во светот на атлетиката.

Кога сите ние се обидуваме да одржиме растојаните од останатите придржувајќи се до препораките од Светската здравствена организација, Болт објави фотографија над која напиша: Социјално растојаните, среќен Велигден.