Најмасовкиот спортски настан во нашиот главен град, Скопски Виз Ер маратон овозможува сите кои до денеска не се пријавели за учество тоа да го сторат до крајот на овој месец.

„Рокот за промена на пријавата, кој истекува денес се продолжува до 31 август! Доколку од било кои причини не сте во можност да учествувате на Виз Ер Скопскиот Маратон на 4 октомври, а веќе сте се пријавиле за маратон, полумаратон или штафетен маратон, ви ги нудиме следниве опции:“ соопшти организаторот.

Промените може да ги направите на следниот ЛИНК.