Формула 1 тимот, Хас го претстави вболидот ВФ-21 со кој ќе се натпреварува во новата сезона.

Од Хас направија мали измени во однос на аеродинамиката а најголемата промена е во однос на изборот на бои.


Белата, сината и црвената се желба на главниот спонзор, Уралкали, руската компанија која за занимава со производство на ѓубрива.