Најдобриот македонски автомобилист денеска низ улиците на Скопје возеше во чест и за поддршка на медицинските лица и полицијата кои се на првата „борбена линија“ во овој тежок период предизвикан од  пандемијата на коронавирусот.

Игор Стефановски Иџе едноставно го размрда Скопје во време на полицискиот час, ги извади скопјани на балконите да ја видат неговата нова „играчка“, авотмобилот со кој ќе се натпреварува селдната сезона.