Македонскиот автомобиулист Игор Стефановски Иџе е позитивен на Ковид-19, тој ова го потврди на социјалните мрежи.

Иџе потрвди дека по трката во Имола е позитивен на Ковид-19, следува одмор.

„За жал,позитивен! Сега малку одмор и да се надеваме дека се ќе биде во ред“ – напиша Иџе Стефановски на својот официјален фејсбук профил.