Екипата на РПМ мк се обиде да одговори на неколку клучни прашања поврзани со теренецот, „Махиндра КУВ 100 НХТ“.

Во последното видео нашите пријатели порачуваат:  Единствено кај нас, и не само тука во Македонија туку и пошироко! Сакаме да имате максимален избор кога станува збор за купување на ново возило. Погледнете дали ова е најевтиниот урбан теренец?!