Нашите пријатели од РПМ ја снимија 30 епизода која ја посветија на последната серија на Пежио 206.

„Дали вреди е208 – ДА без сомневање, вреди за секој денар, секое евро!! Мислиме дека Peugeot прво ја осмислиле електричната верзија па после си рекле да направат бензинска и дизел изведба..“ објаснуваат од РПМ.мк.