Љубителите на Пежо, имаат можност да уживаат во најновата епизода на РПМ мк посветена на Пежо 2008.

„Дефинитивно е без конкуренција во поглед на дизајнот… Изгледа мноогу луксузно, модерно и сосема поразлично од се останато! И да не фасцинира исто толку многу колку што не фасцинира и 208цата, на кого е и базиран овој SUV.“ – велат од РПМ мк.