Најновата авто-авантура на РПМ мк е посветена на луксузниот Хавал Х6.

„Haval H6 – Подобра опција од конкуренцијата?!Haval H6 е еден од финалистите на Златно тркало – https://zlatnotrkalo.mk/Haval е луксузниот бренд на GreatWall и видете дали е подобра опција и зошто би бил подобар од својата конкуренција, не заборавајте дека е во навистина силна конкуренција каде се бара буквално се!“ – порачуваат од РПМ мк.