Нашите пријатели од РПМ мк, во 48 епизода од најновото дружење поставуваат неколку интересни прашања поврзани со најновата Тојота Корола.

„Корола е најпродаваниот модел во светот, на секои 27 секунди се продава по една Тојота Корола! Дали оваа нова Корола ќе ги сруши рекордите и дали новиот мотор ќе помогне за тоа?!“ – велат од РПМ мк.