Најдобриот македонски автомобилист денеска низ улиците на Скопје на релација Лисиче-Аеродром-Центар-Карпош, возеше во чест и поддршка на медицинските лица и полицијата кои се на првата „борбена линија“ во овој тежок период предизвикан од  пандемијата на коронавирусот.

Последното видео кое го објави Иџе на фејсбук:

Gepostet von Igor Idze Stefanovski am Montag, 25. Mai 2020

Gepostet von Igor Idze Stefanovski am Montag, 25. Mai 2020