Најдобриот македонски автомобилист денеска низ улиците на Скопје на релација Лисиче-Аеродром-Центар-Карпош, возеше во чест и поддршка на медицинските лица, полицијата, армијата кои се на првата „борбена линија“ во овој тежок период предизвикан од  пандемијата на коронавирусот.

Gepostet von Igor Idze Stefanovski am Montag, 25. Mai 2020

Gepostet von Igor Idze Stefanovski am Montag, 25. Mai 2020

Иџе објави видеа од „лудориите“ низ улиците на Скопје, поддршката на сите кои се борат против коронавирусот е значајна и важна без разлика на каков начин таа се демонстрира.

 

Gepostet von Igor Idze Stefanovski am Montag, 25. Mai 2020