На стартот од новата година нашите пријатели во РПМ мк, нудат уште едни несекојдневно искуство, овојпат со Киа Соник 2021.

„Да освежениот Stonic за нас е стандардно најсовремен и најопремен во неговата класа.. Опремен е со сите безбедносни системи кои ги очекуваме секој автомобил од 21 век да ги има без да се доплаќаат.. Како функционираат?! Тоа го зборуваме и го пробуваме заедно со Мими Незаборавајте Subscribe на нашиот канал да направите!!“ – порачуваат од РПМ мк.