Ако сте љубители на евергрин автомобили произведени во Франција, не смеете да го пропуштите последното видео- обраќање од нашите пријатели во РПМ мк.

Овојпат станува збор популарната „Дијана“

..Видете ја приказната за Стефан и неговата уникатна Диди Дијан! Толку класична, а толку нестандардна...