Возачите на кружни трки, денес му оддадоа почит на Александар Ковачевски кој вчера ненајдејно почина за време на третата трка од календарот на натпреварувањето „Твинго Куп“.

Со  едноминутно турирање, колегите му испратија последен поздрав на Ковачевски.