Нашите пријатели од Rpm.mk имаа уште една прекрасна авантура. Станува збор за популарниот Range Rover Evoque, интересен пристап, различна приказна и убав впечаток.

„Го возевме најпосакуваниот автомобил во Македонија, најпосакуван според вас, вашите гласови – Range Rover Evoque, и има зошто е најпосакуван – изгледот, статусот во општеството, технологиите… има уште многу да се набројува.. Погледнете и уживајте!“ – велат од Рпм.мк