Игор Стефановски Иџе жестоко реагира  и најави прес конференција за игнорантскиот однос од Агенцијата на млади и спорт која не му доделила ниту денар ро средствата предвидени од игрите на среќа.

Иџе со известување на Фејсбук најави детали следните денови, информира дека АМС го заборавила.

СТАТУСОТ НА ИЏЕ: