Најбизарниот момент од борба меѓу Вајлдер и Фјури се случи во шестата рунда, кога лудиот Фјури „ја проба“ крвта од вратот на Вајлдер и го лижна за вратот.

Од аголот на снимката тешко е да се утврди со сигурност дека Фјури со јазикот го допре вратот на Вајлдер, меѓутоа впечатокот е навистина таков.

Убедете се сами: