Бугаринот Кубарт Пулев наскоро треба да се сретне со Ентони Џошува во боксерскиот спектакл за светската титула во тешка категорија.

Дуелот меѓу Пулев и Џошуа треба да се одржи штом ќе има услови за тоа, во меѓувреме Бугаринот има проблеми со девојката Андреа, старлета од музичкиот бизнис во Бугарија.

Пулев и Андреа се во 13. годишна врска, боксерот е обвинет дека не и бил верен за време на овој период и дека ја посрамотил пред најблиските роднини.