Во рамки на Регионалната лига во бокс со клубови од регионот, Вардар од Македонија е и гостува на екипата на Подгорица кон крајот на месецов и тоа на отворено во Спортски центар „Морача“.

Боксерскиот клуб од Црна Гора објави фотографии каде ќе го пречека Вардар, ова ќе биде спектакл на отворено пред околу три до четири илјади гледачи.