Мајк Тајсон има 53 години, повторно тренира, со тоа почнаа и шпекулациите дали ќе се врати во рингот.

Како што пишува Сан од Англија, Тајсон се вратил на тренинг, изгледа одлично и во моментов е во супер форма, се најавува негово враќање на сцената.

На Тајсон му е понудена сума од 1 милион долари за повторно враќање во рингот и борба со рагби легендата Сони Бил Вилијамс.

Обложувалниците отворија можност за кладење дали Тајсон ќе се врати во рингот, тој симнал доста килограми и работи со неверојатна мотивација.