Легендарниот Мајк Тајсон не се штеди на подготовките за неговото враќање во рингот.  Железниот Мајк тренира жестоко и сака да се покаже во извонредно светло.

Тајсон на неговото враќање ќе се сретне со уште една легенда, Рој Џонс. Нивната средба ќе се одржи во септември во САД и ќе има борба во  8 рунди.

Боксерската легенда објави фото на Инстаграм, се поти убави и жестоко тренира.