Стана познато колку ќе добијат шампионот на ВБЦ во тешка категорија Дионтеј Вајлдер и екс-шампионот и сегашен предизвикувач Тајсон Фјури од нивниот реванш-меч.

Официјално, тие ќе добијат по 5 милиони долари од Атлетската комисија на државата Невада.

Неофицијално, ќе добијат уште најмалку по 25 милиони долари.

Мечот на програмата е во ноќта меѓу 22 и 23 февруари.