Боксерот Тајсон Фјури ги каа своите планови по реванш-мечот со Дионтеј Вајлдер.

Откако ќе го претепам Вајлдер, ќе се почестам со кокаин и со проститутки. Зарем има нешто подобро од тоа? Јас ги бирам оние поефтини проститутки, од по 30 долари. Само треба претходно инјекција од пеницелин, а ако немате тогаш се доволни и два презерватива одеднаш“, изјави Фјури во интервјуто за Daily Caller.