Во сабота  на рингот ќе излезат Деонтај Вајлдер и Тајсон Фјури во борба за наслвотот во  ВБЦ верзијата.

Се очекува голем спектакл, ривалството меѓу двајцата бокксери е големо, Вајлдер и Фјури за малку ќе се пресметаа и на соочувањето пред саботната пресметка, спречен беше поголем инцидент.