Поранешниот апсолутен светски шампион во тешка категорија, Мајк Тајсон, го „нокаутира“ Еминем.

Секако, тоа е направено во новиот клип на Еминем за песната Гонзила.

Убаво си го поминав времето, го нокаутирав Еминем“, рече Тајсон.