Излета од рингот откако доби невиден аперкат, заврши во публика, Касиус Чејни го победи Џоел Кодл , момент на мечот беше еден жесток удар .

Во  рамките на Топ Ранк на „ЕСПН“ , Чејни и Кодл разменија серија на удари во дуелот на двајцата „тешкаши“ , надвор од рингот заврши Кодл кој излети меѓу јажињата.

Иако излетувањето воопшто не беше наивно, Кодл се врати во рингот но пота загуби.