Реваншот меѓу  Џо Џорџ и Маркос Ескудеро, што се одржа минатиот викенд, донесе неизвесна борба и неверојатен нокаут.

Џо Џорџ и Маркос Ескудеро се полутешкаши, 31-годишниот Американец во еден момент со аперкат го погоди противникот  во брадата и го приземји Ескудеро.

За овој нокаут се зборува во боксрскиот свет:

Leo vs. Williams | SHOWTIME Championship Boxing

Watch a replay of Saturday night’s #LeoWilliams tripleheader TONIGHT 10PM ET/PT on Showtime Extreme.

Gepostet von Showtime Boxing am Montag, 3. August 2020