Егзибицискиот меч меѓу легендите Мајк Тајсон и Рој Џонс треба да се оджи во септември,има најави дека е можно одложување за ноември но со сигурност ќе се одржи.

Двајцата „пензионери“ се подготвуваат за овој спектакл, Тајсон учествуваше во снимање на документарец „Discovery Channel“.

Железниот Мајк имаше несекојдневно искуство, изјави дека воопшто не било лесно да се соочи со овие „предатори“, адреналинот бил на високо ниво.