Полската боречка група „Elite Fighters“ е позната по тоа што организиран бизарни ММА боба, а сега во октагонот приреди уште еден необичен дуел.

Минатата себота следачите можеа да гледаат борба на тројца борачи против еден, а таа заврши сосем очекувано, со ќотек за самиот борач.

Борачот кој го претставија само како Кунг Фу Панда се соочи со тројца противници, а на спротивната страна беа Милош Влодковски (Модлича), Мацие Швеч (Швечу) и Хорберт Грацка (Нетед).

Се беше готово многу брзо. Троецот веднаш го нападна противникот, еден го држеше на под, а двјаца жестоко го удираа и го завршија мечот за 14 секунди.