Неверојатен настан се случи на младински турнир во борење во Северна Каролина (САД).

На еден од борачите му успеа еден боречки зафат, со кој го стави противникот во подредена положба.

Тоа не му се допадна на таткото на поразениот, кој влета и го собори противникот на неговиот син.