Дриблинг пред 2 години

Дај ми ја топката бе, јас да шутрам!

Смешна ситуација на фудбалески натпревар од шкотското првенство. Џермејн Дефо и неговиот соиграч Жилберто се скараа за топката, а интересниот дел започна откако Жилберто не му ја даде топката на Дефо и тој го изведе слободниот удар.

Најнови видеа