Игор Ангеловски беше пресреќен по победата над Косово, селекторот на Македонија кој вклучи доста млади играчи од У21 репрезентацијата меѓу кои се Барди и Елмас испрати поздрав на социјалните мрежи до сите жители на Македонија.

Со слични честитки се огласија и Илија Несторовски и Александар Трајковски.