Селекторот на фудбалската репрезентација на Македонија, Игор Ангеловски- Мрме, исто како и Бобан Николов, на фејсбук порача, ни треба СЕПКТАКЛ не ни требаат „СПЕКТАКЛИ“ !

Сакаме полни трибини, победа против Косово и пласман на ЕУРО 2020, ќе се почитуваат препораките, но фудбал без публика не бива.