Наспроти барањата на навивичите во однос на идината на Мухарем Бајрами, од Шкупи денеска потврдија дека на клупата се враќа Умит Каран.

Него ќе му помагаат Арменд Неџипи, Волкан Сајлиџин и Агмет Озен.

„Како прво среќен сум и им благодарам на сите. Во мојот живот имам можност да бидам дел од двата сакани темови, првиот е Галатасарај а другиот е во Скопје. Ќе продолжам со работата која ја прекинав кога си заминав. Им благодарам на сите во клубот. Се надевам дека ќе успеем да направиме големи работи, да станеме шампиони.“ – изјави Каран.

Ж Ж