Шпанскиот фудбалски шампион Барселона сака да го доведе во своите редови фудбалерот на Милан и швајцарската репрезентација, Рикардо Родригез.

Милан е подготвен да го ослободи од обврските за сума од 15 милиони евра, која Барселона е спремна да ја плати.

Весникот „АС“ тврди дека конткатот помеѓу двата клуба е веќе воспоставени и дека следната недела официјално ќе започнат преговорите.помеѓу двете екипи,