Австрија ја пречекува Македонија во сабота во Виена, претпоследен натпревар за двете репрезентации во квалификациите за еп 2020.

Натпреварот ќе се игра на „Ернест-Хапел“ стадионот или попознат како „Пратер“, има капацитет од 58.865 седишта, влезниците се веќе во продажба и се движат од 32 до 66 евра во зависност од позицијата на стадионот.