Бобан Грнчаров е поранешен капитен на ФК Вардар, се води „војна“ меѓу двете страни откако Сергеј Самсоненко објави дека клубот ќе го врати на Град Скопје.

Вардар е во долгови, Грнчаров реагираше дека за кризата во клубот е виновен „еден човек“.

Следуваше одговор од ФК Вардар дека Грнчаров зел 420.000 евра од клубот, бил преплатен…

Вардар на социјалните мрежи го објави „одговорот“, на што следуваше реакција на Грнчаров: