Борбата со Ковид-19 во Италија го разбуди уметничкиот дух на оваа земја која e пребогата со музика и уметност.

Клубот на Елиф Елмас, Наполи, побара од своите навивачи да направат нешто што dосега не го направиле, да излезат во 19.45 на балконите и да пеат.

Жителите на Неапол ја прифатија идејата и точно во 19.45 пееше целиот град.