Кире Ристевски е негативен на последното тестирање, македонскиот репрезентативец се враќа во составот на Игор Ангеловски.

Македонија утре се среќава со Естонија, три дена подоцна и со Еремнија, Ристевски ќе биде во составот на националниот тим.

Македонија со две победи против Естонија и Ерменија ќе се пласира во Б лигата на нации.