Голманот на Галатасарај го очекува догла пауза поради страшната повреда на ногата од пресметката со Ризеспор.

Муслера беше изнесен на носилки и со алмулатно возило веднаш пренесен во болница.

На ова брзо реагираше и нашиот репрезентативец, Елиф Елмас кој му посака на Муслера брзо закрепнување.