Љубовта кон Вардар нема граници, не е важно дали е тоа ФК и РК Вардар, важи и за одбојкарскиот клуб, тоа е семејство без кое не се „дише“..

Томислав Гошевски во овие тешки денови за ФК Вардар кога судбината на клубот е неизвесна, не потсети со еден статус штое Вардар, веруваме дека многумина ќе се најдат во овој статус на еден искрен поддржувач на СД Вардар.

 

Прва љубовМики, недела е. Цело мое детство и тинејџерски години со недела како ден сум бил у однос кој најбоље се…

Gepostet von Tomislav Goshevski am Montag, 18. Mai 2020