Енис Барди е еден од најважните наши играчи во репрезентацијата, успеа да ги надмине проблемите со коронавирусот и да биде дел од националиот тим на ЕУРО.

Стандардниот репрезентативец се пофали на Инстаграм со брендирани патики од познатата компанија Најк, на нив се иницијалите на Барди и секако македонското знаме.