Шпанска Барселона се подготвува за новата натпреварувачка сезона, конкретно за дресовите кои ќе ги носи на гостински терен.

Станува збот за дизајн на Најк, невообичаен за „Каталонскиот“гигант. Црна основа, златни букви и линии си впечатливо лого на главниот спонзор.