Впечатоците се сумираат, Македонија е дел од фудбалскиот крем на Европа, пласмнот на ЕУРО  се уште се слави.

Еден од најстандардните играчи во репрезентацијата, Бобан Николов се огласи на фејсбук, неговата  порака е едноставна но и моќна:

„Добар ден Европска Македонијо“