По повод 120 годишницата од постоењето на Олимпик Марсеј, од Францускиот прволигашот одлучија да направат посебен сет на дресови.

Во промоцијата учествуваше и засега недостижниот атлетичар, Усеин Болт. Бројот 958 го претставува неговиот рекорд на 200 метри.