Управата на Бреша дозволи Марио Балотели да се врати на тренинг откако ги исполни сите медицински протоколи.

Напаѓачот беше одбиен вчера да тренира откако немаше легална дозвола од медицинско лице дека не е закажана за сите останати од Ковид-19.

Балотели денеска прикажал валидни документи и му било дозволено да тренира. Со ова се развива нова трансфер шпекулација, дали играчот ќе добие раскин на договорот или ќе остане во Бреша за следната сезона.