Брза реакција на полицијата во Англија, момче на 12. годишна возраст му се заканувало со расистички пораки на Инстаграм на ѕвездата на Кристал Палас, Вилфрид Заха.

Заха ги пријавил заканите, полицијата реагирала брзо, момчето е приведено и му следува сериозна казна.