Одбројуваме, навиваме, сакаме, можеме, време е за најважната работа во светот, некои ја викаат „најважна споредна“ ама не е така, овие фотографии се доказ за тоа, време е за ЕУРО, време е за фудбал, време е за МАКЕДОНИЈА!

Сите, млади и стари, глумци, музичари и оние најважните, малите, и големите, и секако „обичните“, сите сме за Македонија, за македонската репрезентација, ОВА Е НАШЕ ВРЕМЕ, ова е време за фудбал!