Челзи откако го купи Тимо Вернер, сега ќе се ослободи од 11 свои играчи кои се ставени на трансфер листата.

Клубот од Лондон има намера да го купи Бен Чилвел од Лестер и затоа мора да продава.

На листата се Кепа, Тимуе Бакајоко, Вилијан, Педро, Емерсон Палмиери, Давиде Запакоста…